nieuwewagenBen je op zoek naar een autolening voor een nieuwe wagen, dan kun je bij Beobank terecht voor een krediet. Eventueel krijg je de ruimte om een duurdere wagen te kiezen of meer opties toe te voegen aan de auto die je in gedachten had. Ook voor een tweedehandswagen van minder dan twee jaar oud, kun je vanaf ditzelfde gunstige jkp lenen. Het loont dus om ook de markt hiervan  te onderzoeken wanneer je wagen aan vervanging toe is.Bepaal het budget voor je nieuwe wagen

Voor je op zoek gaat naar de nieuwe auto van je dromen, is het goed om uit te rekenen welk budget je te spenderen hebt. Zo kom je niet van een koude kermis thuis wanneer je al je zinnen op een wagen hebt gezet die onbetaalbaar blijkt voor jou. Je budget bepalen, kun je online doen aan de hand van de simulatietool van Beobank of je kan advies vragen aan een medewerker. Wanneer je de online simulatietool gebruikt, is het voldoende om te weten welk bedrag je maandelijks opzij kunt leggen. Afhankelijk van de termijn waarop je wagen wenst af te bepalen, verschilt het totaalbedrag dat je kunt lenen, maar ook de kosten die erbij komen kijken. Hoe sneller je betaalt, hoe minder kosten je hebt. De simulatietool geeft je een duidelijk beeld en laat toe om met verschillende bedragen en termijnen te spelen om tot het ideale scenario te komen.

onlineaanvragen

Vraag je lening online aan

Wanneer je de online simulatietool gebruikt om de aanschaf van een nieuwe wagen te berekenen, kun je nadien met een klik op de knop een aanvraag doen voor de berekende Beobank autolening. De gegevens van de simulatie worden automatisch overgezet naar je offerteaanvraag en het volstaat dat je persoonlijke informatie toevoegt. Deze informatie betreft zaken zoals je inkomsten en uitgaven, woonsituatie, gezinssituatie en eventuele lopende kredieten. Ook een scan van je identiteitskaart is nodig om je aanvraag officieel te maken. Eens je aanvraag is ingediend, krijg je op korte termijn een antwoord van Beobank over het al dan niet aanvaarden van je Beobank autolening. Is alles goedgekeurd, dan rest je enkel nog het contract te tekenen en je kunt de auto van je dromen kopen. Eenvoudig en aan een gunstige prijs. Bij Beobank staat de simulator op hun website. Heel eenvoudig te gebruiken en het uit proberen is vrijblijvend.