BeobankcreditcardBeobank Extra World Master Card biedt u een diversiteit van voordelen. Het aanvragen van de Beobank Master Card gaat heel gemakkelijk. Dus vraag deze creditcard nu aan en maak gebruik van de mogelijkheden die de kaart u biedt. Doe de aankoop die u graag wilt doen nu en betaal later. Daarnaast zijn er nog een aantal voordelen die het aankopen doen via de Extra World kredietkaart van de Beobank zeer aantrekkelijk maken.

Korting op uw aankopen

Als u uw aankopen met de  Extra World Mastercard betaald krijgt u 1% korting op al uw aankopen. De eerste 3 maanden ontvangt u zelfs 3% korting op al uw aankopen. Dat maakt het gemakkelijk om de aankoop van het product dat u wilde, maar mogelijk wilde uitstellen, direct te doen. Of niet te hoeven nadenken voor een aankoop als u iets bijzonders ziet dat u heel graag wilt hebben. Genieten van de aankoop, korting ontvangen en op een later tijdstip betalen. Wie wil dat nu niet?Wereldwijd geaccepteerd

De Extra World Master Card van Beobank is wereldwijd bruikbaar. Dat zijn 22 miljoen winkels en daarnaast kunt u geld afhalen aan 1 miljoen geldautomaten. Dus in heel veel landen gebruik maken van alle voordelen die de kaart u biedt bij de aanschaf van de producten of het afhalen van contant geld. Ook een pluspunt van de kaart is dat u niet meer met veel contant geld, in welke valuta dan ook, rondloopt en toch een aankoop kunt doen. Het is voor u veiliger terwijl het u niet beperkt in uw mogelijke aankopen.

Veilig in gebruik

Naast de eenvoud in het gebruik van de Beobank Master Card is het een kredietkaart waarvan veilig gebruik gemaakt kan worden. U geniet van een exclusief verzekeringspakket: Aankoopverzekering,Verlengde garantie en Veilig online. Het risico van gebruik van een creditcard wordt zo voor u afgeschermd terwijl u toch de voordelen van het gebruik van de kaart hebt.

Controle op de kredietkaartrekening

Bij Beobank beheert u uw kredietkaartrekening via Beobank Online. Dus op het moment dat u dat wenst of kunt doen. Daarnaast biedt Beobank de mogelijkheid om met Beobank Alert via sms en/of e-mail te weten wat er met uw kaart gebeurt. Dat geeft u de geruststelling dat u niet alleen weet maar tevens ook zelf kunt controleren wat er met uw creditcard gebeurt. Een vertrouwd en geruststellend gevoel!