Renovaties kosten geld, dus kijk eens bij Cetelem als u een renovatielening nodig hebt. Als u dan toch een verbouwing wilt uitvoeren denk dan ook eens aan het ecologisch oftewel milieuvriendelijk uitvoeren van de renovatie want daar zijn kredieten voor met een bijzonder JKP. Zeker bij Cetelem.

Nieuw of oud huis ?

verbouwen

Als u een nieuw huis bouwt kunt u zelf bepalen met welke materialen u werkt en hoe het huis er uit gaat zien. Maar de charmes van een oud huis heeft ook een grote aantrekking kracht. Wel is het vaker zo dat oudere huizen niet altijd meer voldoen aan de eisen van een bewoner in deze tijd. Dan wordt het als snel renoveren. U behoudt de charme van het oude huis maar zorgt ervoor dat het voldoet aan de normen van nu. Of misschien is het zelfs uw ouderlijk huis dat u toekomst klaar wilt maken?

Klassieke of Ecologische renovatie

U bepaalt op welke manier en met welke materialen u de geplande renovatie zelf wilt uitvoeren of misschien laat uitvoeren. Voor welke vorm u ook kiest, Cetelem heeft altijd een gunstig en voordelig tarief. Maar er is wel een verschil in het JKP tussen de klassieke renovatie en de ecologische renovatie. Het is aan u om te bepalen waarvoor u kiest.

Renoveren

oud huis

Een oud huis opknappen en naar uw eigen zin maken heeft nadelen maar ook voordelen. Nadeel is natuurlijk het werk maar het voordeel is dat u iets wat uitstraling en karakter heeft gereed maakt voor een volgende generatie. U behoud de karakteristieke punten van het oude huis maar past het aan, aan uw wensen en eisen en kunt er voor zorgen dat het huis meer comfort heeft en dat u tegelijkertijd geld bespaart op bijvoorbeeld uw energie kosten. Een renovatie kost natuurlijk ook geld. Misschien dat u gespaard heeft om het zelf te kunnen betalen maar als u geld wilt lenen voor de renovatie dan heeft Cetelem daar nu een zeer gunstig tarief voor.

Ecologisch

Er zijn een heleboel materialen die gebruikt kunnen worden om een renovatie uit te voeren. De meeste zorgen er voor dat uw huis beter geïsoleerd wordt en er geen energie verloren gaat bij het verwarmen van uw huis. Maar er zijn tegenwoordig ook duurzame materialen waarmee gebouwd en verbouwd kan worden. Als u daarvan gebruik maakt dan mag u zelfs spreken van een ecologische renovatie. Voor de verbouwing zelfs verandert er niets. Het werk moet nog steeds gedaan worden maar de gebruikte materialen verschillen. En als u de renovatie met duurzame materialen uitvoert en u voor de werkzaamheden een krediet nodig heeft dan wordt het verschil wel duidelijk. Niet alleen biedt Cetelem een gunstig JKP bij een renovatielening maar voor een ecologische verbouwing zijn de voorwaarden nog gunstiger. Alleen maar voordelen voor u. U betaalt minder en verdient sneller geld terug met de milieu besparende maatregelen. Wat een voordelen bij Cetelem!