groeperenWanneer je verschillende zaken en aankopen op krediet hebt lopen, kan dit maandelijks tot een serieus zware last gaan leiden. Vaak gaat het om een verzameling van allerhande kleine bedragen die samen een aanzienlijke som vertegenwoordigen. En voor je het weet, zit je iedere maand opnieuw met stress om het nodige geld bij elkaar te krijgen. Het probleem is niet zozeer de hoogte van je schuld, maar wel de hoeveelheid verschillende kredietverleners.

Mozzeno biedt je een uitweg met de groepering van kredieten. Het systeem is eenvoudig genoeg. Je maakt een overzicht van alle lopende kredieten en het bedrag dat je maandelijks dient te betalen. Ook de looptijd en het resterende bedrag zijn belangrijk. Dan tel je de totaalbedragen bij elkaar en de maandelijkse bedragen. Zo heb je een zicht op de totale lening en het bedrag dat je vandaag betaalt. Op de website van Beobank geef je dit totaalbedrag in. Je krijgt dan een overzicht van het nieuwe maandelijkse bedrag afhankelijk van je gekozen looptijd. Je zal merken dat dit beduidend lager ligt.

Heb je vragen bij de groepering van kredieten of weet je niet goed welke looptijd je moet kiezen, dan kan je altijd terecht bij één van de vele adviseurs van Beobank. Zij bekijken je situatie met jou en zoeken naar de ideale oplossing. Het doel is ervoor te zorgen dat je maandlasten lager worden zodat je weer comfortabel kan leven zonder extra stress. Je zal merken dat er een zware last van je afvalt met dit systeem.

Mozzeno heeft meerdere kredietvormen onder andere de hergroeperingslening.

Kijk op de website van Mozzeno voor meer informatie