digitale apparaten1Als eerste volledig mobiele bank kon het haast niet anders dan dat Hello Bank een speciale leenformule heeft voor digitale apparaten. Dit krediet is er voor mensen die een nieuwe smartphone, tablet, laptop, desktop, tv of digitaal fototoestel op het oog hebben, maar niet voldoende budget voor handen hebben. Met een jkp van 2,4% kun je stellen dat de Hello Bank lening digitale apparaten een goedkoop krediet is. Het enige wat je nodig hebt om een aanvraag in te dienen is een prijsofferte voor het digitale toestel dat je wenst aan te kopen en een overzicht van je inkomsten en uitgaven.

Wat kun je lenen?

De lening digitale apparaten van Hello Bank begint met een minimum leenbedrag van 500 euro dat kan oplopen tot 2.500 euro. Je betaalt terug op een termijn van 3 tot 24 maanden, afhankelijk van het ontleende bedrag en je mogelijkheden. Ook wanneer je nog geen klant bent bij Hello Bank kun je hiervoor in aanmerking komen. Het leuke van deze financiering is dat je slechts een klein bedrag leent waardoor het ook snel weer is terugbetaald. Ideaal wanneer het apparaat van je dromen aan een gunstig prijsje te krijgen valt en je op dit ogenblik niet voldoende budget hebt. Is je tv stuk, ga je op vakantie en heb je geen fototoestel of is je gsm hopeloos verloren geraakt tijdens een feestje, dan heb je  voor je het weet een nieuwe in handen.

Doe je aanvraag online

Op de website van Hello Bank vind je een simulatietool die je toelaat om uit te rekenen wat je maandelijks moet betalen. Je vult zelf een totaalbedrag en looptijd in en krijgt een duidelijk beeld van aflossingsmodaliteiten en kosten. Eens je de juiste combinatie hebt gevonden, kun je een offerte aanvragen door een eenvoudige klik op de knop. De administratieve afhandeling gebeurt via email zodat je nooit tijd moet vrijmaken om naar een kantoor te gaan. Omdat de lening digitale apparaten altijd gekoppeld is aan een aankoop, ben je erbij gebaat om je offerte aan te vragen voor je de leenaanvraag indient. Zo ziet Hello Bank welk bedrag je nodig hebt en waar jet het aan gaat besteden. Nadien stuur je ook de factuur door als bewijs van je aankoop. Wil je een nieuwe smartphone, of is een nieuwe  laptop of tv nodig, bezoek dan nu de website!