Is je laptop aan vervanging toe of , erger nog , kapot gegaan en heb je dringend een nieuwe nodig dan is de Cofidis minilening voor een laptop iets voor jouw. Een speciaal krediet voor een nieuwe laptop, smartphone of zelfs een iPad of Samsung tablet.

Nieuwe tijd

Het internet gebruik heeft een enorme vlucht gemaakt en waar je in de “oude tijd” nog kon volstaan met een enorme machine van een desktop computer is dat voor de meeste mensen achterhaald. De laptop of notebook gaat tegenwoordig bijna overal mee. Ook op vakantie. En voor diegene die de laptop nog te zwaar vindt om mee te nemen is er de keuze voor een tablet.

Vervangen of defect?

kapotte laptopWij willen tegenwoordig overal bereikbaar zijn. De sociale media, zoals Facebook, is iets waar men eigenlijk niet zonder wil. Niet alleen in Nederland maar ook in België is dit de populairste sociale media.  Maar dan heb je wel de apparatuur nodig. En wat nou als je nou een van die modellen hebt die vreselijk achterhaald zijn of erger nog…..defect. Moet je dan wachten tot je genoeg gespaard hebt om een nieuwe te kunnen kopen? En dan je vrienden niet meer kunnen laten zien wat je aan het doen bent? Of dat je niet meer je bankzaken vanuit thuis kunt regelen?  Eigenlijk niet want de Cofidis Bank heeft een speciaal krediet, met gunstige voorwaarden!

Alle generaties

tabletDe tijd dat alleen de jongere mensen gebruik maakten van een smartphone, laptop of tablet is voorbij. Ook de oudere generaties hebben het gemak van de digitale snelweg ontdekt maar zitten vaak nog met computers die volledig achterhaald zijn. Of willen eigenlijk het gemak van een iPad of een ander merk tablet. Ook zij maken steeds meer gebruik van de mogelijkheden die door de Cofidis Bank wordt aangeboden, de lening voor digitale apparaten.

Moeilijk aan te vragen?

Waar je vroeger met een hele stapel papieren de deur uit moest om een krediet aan te vragen, heeft de tijd dit achterhaald. Langs de computer of tablet, zelfs met een smartphone, is dit eenvoudig aan te vragen. Deze bank heeft op hun website een heel gemakkelijk en eenvoudig te gebruiken simulator staan. Je vult het bedrag in dat je nodig hebt en de tijd die je nodig hebt om het geleende bedrag terug te betalen en je ziet gelijk wat het rentebedrag is dat je moet betalen en het JKP. En als je dit goed vind dan kun je de lening heel simpel aanvragen. Gewoon met de knop aanvragen. Kijk zelf maar eens en probeer de kredietsimulator voordat u de lening aanvraagt. Welkom in de “nieuwe moderne tijd” .