Hieronder vindt u aanbieders met goede voorwaarden:

Beste Belgische aanbieders

Bij Cetelem heeft u binnen 3 stappen al een krediet opgesteld. Scherp tarief tot 75.000 euro.JKP: vanaf 4,95%
Vraag Nu Lening Aan
Competitieve tarieven en flexibele oplossingen voor particulieren. Beobank heeft nu een speciaal tarief tot 7.500 euro!JKP: 4,49%
Vraag Nu Lening Aan

Cofodis is één van de grootste aanbieders met meer dan een half miljoen klanten.
JKP vanaf 3,99%
Vraag Nu Lening Aan

▲ Veel rentetarieven zijn een jaarlijkse kosten percentage (JKP). Het is een standaard tarief van de kredietverstrekker. De meeste banken hebben een gepersonaliseerd tarief op maat voor u. Daarom is het verstandig om bij verschillende banken een simulatie te doen en vrijblijvende offerte aan te vragen zodat u kunt vergelijken.

■ Bij het uitkiezen van een lening zijn 2 dingen belangrijk. Ten eerste dient u te bepalen welk bedrag u wenst te lenen. Vervolgens is het belangrijk om te bepalen in welke periode u wilt afbetalen.

■ Bij het kiezen van een afbetalingstermijn is het goed om stil te staan bij het volgende: Bij een lange periode zal uw maandelijkse afbetaling lager zijn, dan bij een kortere periode. U betaalt echter totaal dan wel meer interesten doordat u de lening langer heeft.

 

Onze persoonlijke leningen overzicht is alleen informatief en niet bindend voor de gebruiker van deze website of voor de eigenaren van persoonlijkelening.be tevens is de vergelijking niet onafhankelijk en bestaat er een kans elders betere persoonlijke leningen te vinden.
VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 0 (from 0 votes)