beobank1Hoewel Beobank (het oude Citybank) van oorsprong geen Belgische, maar wel een Amerikaanse bank is heeft het op de Belgische mark toch reeds vele klanten weten te verwerven. Beobank moet op vlak van aanbod dan ook niet onderdoen voor andere Belgische banken en kan daarbij verder bouwen op hun jarenlange ervaring. Beobank werd immers opgericht in 1812 onder de naam “City Bank of New York”. Later zou de bank ook nog de naam “First National City Bank of New York” krijgen. Ook vandaag de dag is het hoofdkantoor van de Citybank nog steeds in de Amerikaanse grootstad terug te vinden.
Beobank is een afsplitsing van het grote Citybank en is een echte Belgische bank.

Belgische spaarders of kredietnemers die een beroep doen op Beobank zullen dus ook geen hinder ondervinden van de Amerikaanse achtergrond van de oude bank. Daarbij biedt Beobank zijn kredietnemers een zeer uitgebreid aanbod van leningen waar ook enkele bijzondere leningen zoals een energielening of zelfs een jongeren autolening in aanwezig zijn. In het aanbieden van kredieten is Beobank steevast een bank om rekening mee te houden.

Als het bedrag tot aan 7500 euro bedraagt dan heeft de Beobank sowieso het laagste tarief, met een JKP van slechts 5,7%, in tegenstelling tot andere banken welke 11,5% of hoger hanteren. Vanaf 10.000 euro is het tarief gelijk aan andere banken maar heeft U het voordeel om pas te beginnen met betalen na 2 maanden!

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 0 (from 0 votes)