cofidisCofidis is een van oorsprong Franse bank welke werd opgericht in 1982. Cofidis mag dan van oorsprong wel Frans zijn, het biedt zijn diensten aan in verschillende landen in Europa waaronder ook België. Wie Cofidis kent zal er zich vervolgens eveneens bewust van zijn dat de bank vooral gespecialiseerd is in het aanbieden van kredieten via internet en telefoon. Door zich in deze vorm van kredieten te specialiseren heeft Cofidis de reputatie snel een lening af te kunnen sluiten, en dat speelt natuurlijk alleen maar in uw voordeel.

Een mooi voorbeeld van bovenstaande is bijvoorbeeld de zogenaamde geldreserve welke u kunt afsluiten. U kunt dit bij Cofidis doen voor een bedrag tussen de 500 en 10.000 euro. Hoewel het krediet een beetje aan een mini krediet doet denken ligt het maximum te lenen daarvoor te hoog.

In de kijker: Direct Cash van Cofidis

Direct Cash van Cofidis kunt u beschouwen als een spaarpotje zonder dat u daarvoor heeft moeten sparen. Het is een flexibel krediet dat u kunt aanbreken wanneer u dat wilt. Maar ook hoeveel u wilt tot €10.000,-.

De grote voordelen zijn dan ook dat u kunt zelf bepalen hoeveel, hoelang en wanneer u leent. Daardoor hoeft u nooit teveel te lenen en betaald u ook geen overbodige rentes.
Meer info: Direct Cash info en afsluiten