De dagen van contant betalen zijn zo goed als voorbij en nu biedt Beobank je een voordelige zichtrekening aan waarbij je, tijdelijk, zelfs een voordeel van € 100 krijgt. Steeds meer rekeningen worden automatisch verwerkt. En er wordt steeds meer met bankcontact betaald. Ook het elektronisch bankieren is heel gewoon geworden. En dat kan niet gebruikt worden als je geen betaalrekening hebt. Als je nu een zichtrekening opent bij Beobank wordt je er zelfs met geld voor beloond.

Zichtrekening

zichtrekeningJe loon ontvang je al lang niet meer in een zakje. En je vaste lasten zoals huur, hypotheek, elektriciteit, gas en al die andere maandelijks terug komende rekeningen betaal je ook niet meer contant. Dat is niet meer van deze tijd. En daarom heb je een zichtrekening nodig. In Nederland wordt dit een betaalrekening of rekening courant genoemd. Hiermee kun je al deze financiële zaken gemakkelijk regelen. Beobank biedt je die mogelijkheid.Rekeningnummer

Natuurlijk is een rekening gekoppeld aan een nummer. Dat is logisch en kan ook niet anders. Maar als je bij een betaling een verkeerd nummer invult kan dat wel grote gevolgen hebben. Je hypotheek of huur wordt dan niet betaald, iemand anders krijgt dat geld en zie dan je geld maar weer terug te krijgen. En dat zijn nou zaken die je zeker niet wilt dat dit gebeurt. Daarom gebruiken banken dan ook systemen die dit soort fouten kunnen herkennen. Alle banken zijn in begin 2008 dan ook begonnen met het afstemmen van de bankrekeningnummers en deze nummers gaan om zetten in internationale bankrekeningnummers. De zogenaamde IBAN ( International Bank Account Number ). Hierdoor wordt de kans op foute overboekingen kleiner en voorkomt dit een heleboel administratieve handelingen. Ook voor U.

Bankpas

Beobank bankpasUiteraard hoort een bankpas bij een betaalrekening. Zo ook een tweede pas als de rekening op de naam van twee personen staat, en deze is gratis bij Beobank. Je partner wil wel eens wat kopen zonder met veel geld te moeten rondlopen. Als je met veel geld op zak rond loopt kan dat een onveilig gevoel geven. Geld wat je niet  contant bij je hebt, kan ook niet gestolen worden. Het gebruik van de bankpas groeit dan ook enorm. Houdt je pas en codes wel gescheiden van elkaar want als beide gestolen worden, dan is je geld ook weg.

Ook cheques horen bij de rekening. Al zal deze waarschijnlijk een kwestie van tijd zijn voordat ook dit verleden tijd is.

Natuurlijk krijg je een rekeningoverzicht geleverd door de Beobank. Dit zal echter een kwestie van tijd zijn voordat dit alleen via de elektronische post komt. De meeste banken in Nederland geven de klanten de keuze tussen papieren afschriften of een overzicht via internetbankieren. En dat zal in België uiteindelijk ook zo gaan. Met dit overzicht van alle bedragen die op je rekening zijn bij- maar ook afgeschreven heb je overzicht over je financiële stand van zaken.

Online

Daarnaast is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de digitale weg, namelijk Beobank online. Het is een gratis dienst waarmee je snel en op een veilige manier je bankzaken via de computer kunt regelen. Maar ook met het tablet of zelfs de smartphone is het mogelijk om van deze dienst gebruik te maken. Het gebruik van deze elektronica groeit met de dag. Alleen al in België zijn betalingen gedaan met tablets of smartphones in een jaar tijd bijna verdubbeld.

Overstapservice

Ben je niet tevreden met je huidige bank of wil je gewoon een andere bank, dan overweeg de Beobank. Zij bieden heel veel service en diensten. Een van de onderdelen die zij als service aanbieden is de overstapservice. Als je een zichtrekening opent en aangeeft dat je al je zaken en betalingen, die nu nog door een andere instelling verzorgt  wordt, via hun bank wilt laten lopen dan zorgen zij voor de overstap. Je hoeft er zelf weinig voor te doen, het wordt voor je gedaan. Dat is nou service!

En om het nou nog aantrekkelijker te maken om een betaalrekening te openen, hebben zij een tijdelijke actie. Als een zichtrekening bij Beobank opent en zorgt dat je salaris op deze rekening gestort wordt, dan ontvang je zelfs € 100. Kijk wel even naar de voorwaarden.

Beobank

Niet alleen een zichtrekening maar een heel breed aanbod van diensten wordt door de Beobank aangeboden. Dat brede aanbod gaat van spaarrekeningen, kredietkaarten, persoonlijke leningen tot en met verzekeringsproducten. Waar dat vroeger alleen in de meer dan 190 kantoren kon, kan dit nu ook online. De bank die al sinds 1919 in België gevestigd is, heeft daar een mooie website voor ontwikkeld die heel gebruiksvriendelijk is.

Ambassadeur

Na een tevredenheidsonderzoek te hebben gehouden onder hun klanten, blijkt de bank in dit onderzoek heel hoog te scoren. Als bijna 90% van de klanten tevreden zijn, kun je zeggen dat er ruimte voor verbetering is maar dat je het wel goed doet. En daar willen ze hun klanten voor belonen. Als je vrienden, familie of kennissen deze bank kunt aanraden en er voor zorgt dat zij een product, zoals bijvoorbeeld een kredietkaart, van deze bank aanschaffen dan krijg je zelfs een beloning van € 50. De beste reclame is mond op mond reclame en daar wordt je zelfs voor beloond. Kijk maar eens op hun website hoe het werkt om  ambassadeur te zijn .

Beste Belgische aanbieders

Laagste rente voor persoonlijke lening van 500 tot 5000 euro !JKP: vanaf 4,50%
Vraag Nu Lening Aan
Ideaal om uw nood aan geldelijke middelen te financieren.JKP: vanaf 4,31%
Vraag Nu Lening Aan

Cofidis is één van de grootste aanbieders met meer dan een half miljoen klanten.
JKP vanaf 3,99%
Vraag Nu Lening Aan