Bent u op zoek naar een lening waarmee u een nieuwe wagen op de kop kunt tikken, dan heeft de Cetelem autolening heel wat troeven voor u in petto. Zo kunt u bij Cetelem tot 110% van de aankoopwaarde van uw wagen lenen zodat u wat extra overhoudt voor het betalen van uw verzekering en taksen. Daarnaast kent de autolening van Cetelem een vaste duurtijd zodat u precies weet wanneer uw lening volledig is terugbetaald. U kunt online de lening simuleren en aanvragen en zeer snel gebruik maken van het budget dat u ter beschikking gesteld wordt.

Online aanvragen

Op de website van Cetelem kiest u voor de simulator die aangepast is aan de lening voor een wagen. U kunt vervolgens aangeven of het over een nieuwe wagen gaat of een tweedehands wagen die ouder is dan 36 maanden. Onderaan ziet u welk jaarlijks kostenpercentage in rekening gebracht wordt. Daarna gaat u aan het simuleren met de tool. Ofwel kiest u het totaalbedrag dat u wilt lenen, ofwel het bedrag dat u maandelijks wil afbetalen. De andere variabele past zich automatisch aan in functie van de duurtijd van uw lening. Bij een autolening Cetelem op langere termijn verlaagt het bedrag van de maandelijkse betalingen, maar verhoogt uw totale kost wel.

Uw gegevens invullen

Eens u de juiste combinatie tussen termijn, totaalbedrag en maandelijkse betalingen heeft gevonden, kunt u de lening online aanvragen. U voert vervolgens enkele gegevens in die nodig zijn om uw aanvraag te evalueren. Hierbij kunt u denken aan enkele persoonlijke gegevens zoals uw adres, bankgegevens en relatiestatus en enkele financiële gegevens zoals uw inkomen, uitgaven en werkgever. Wanneer alle gegevens zijn ingevoerd, krijgt u reeds een eerste antwoord van Cetelem betreffende de aanvaarding van uw autolening. Indien dit positief is, ontvangt u een contract dat u dient te ondertekenen en terug te sturen.

Welk bedrag

De Cetelem autolening is een transparante lening waarbij u niet voor verrassingen komt te staan op een later tijdstip. Er zijn geen verborgen kosten en u weet perfect waar u aan toe bent. Zit u echter nog met vragen of houdt u meer van persoonlijk contact, dan kunt u ook telefonisch contact opnemen met een medewerker die al uw vragen beantwoord en samen met u de mogelijkheden overloopt. Blijf niet langer dromen van een nieuwe wagen, maar bereken nu al welk budget u kunt lenen en ga op zoek naar uw volgende rit met behulp van de Cetelem autolening die bij u past.