cofidisDe autolening van Cofidis is een transparante financiering zonder verrassingen achteraf. Voor een tweedehandswagen kun je bij Cofidis tegen zeer gunstige voorwaarden geld lenen. Online vind je een simulatietool die je toelaat je maandelijkse aflossingen te berekenen en die je een zicht geeft op de kosten in functie van het ontleende bedrag en de aflossingstermijn. Zo weet je in een klap welke de goedkoopste is en welk bedrag je iedere maand opzij moet zetten. Wil je een nieuwe wagen kopen, dan loont het om contact op te nemen met een van de medewerkers van Cofidis voor een offerte op maat.

Een duidelijke overeenkomst

Lenen blijft voor veel mensen een onderneming waar heel wat vragen bij komen kijken. Hoeveel kan ik lenen voor een wagen? Welk bedrag betaal ik maandelijks af? Hoe lang duurt het voor mijn wagen volledig is afbetaald? Hoe vraag ik dit aan? Cofidis tracht al deze vragen online van een antwoord te voorzien. De simulatietool op hun website helpt hier een handje bij. Aan de hand van balken die van een schuifknop voorzien zijn, pas je makkelijk je parameters aan. Je kunt spelen met het totaalbedrag dat je wilt lenen en de termijn waarop je de financiering gaat terugbetalen. Onderaan zie je dadelijk welke invloed dit heeft op je maandelijks bedrag en je jkp. Zo krijg je een duidelijk beeld van je mogelijkheden en het budget dat je kunt besteden aan een wagen. Je kunt dan gericht naar een wagen op zoek gaan.

Autolening van Cofidis online aanvragen

droomauto1Wanneer je, aan de hand van de simulatietool, de juiste parameters voor je autofinanciering bij Cofidis hebt gevonden, doe je de aanvraag snel en eenvoudig via het online aanvraagformulier. Om dit te kunnen invullen heb je een overzicht nodig van je inkomsten en uitgaven. Deze voer je in, samen met informatie over je woonsituatie en gezinssamenstelling. Eens Cofidis je aanvraag ontvangen heeft, wordt nagegaan of je aan de voorwaarden voldoet om een autokrediet bij Cofidis af te sluiten. Hierop contacteert een medewerker je om meer informatie te vragen wanneer nodig of om je een contract door te sturen indien je aanvraag goedgekeurd wordt. Het volstaat dan om het contract te ondertekenen en eventuele formaliteiten af te handelen. Het geld staat iets later op je rekening en voor je het weet is de aankoop van je tweedehands droomwagen een feit. Kijk op de website en probeer de simulator.