beobank1Beobank is een financiële instelling die deel uitmaakt van de Franse groep Crédit Mutuel Nord Europe en vroeger in België gekend was onder de naam Citibank. In 2013 veranderde de bank van aandeelhouder en naam, maar de vertrouwde service en producten bleven gelukkig behouden. Beobank is een bank die luistert naar zijn klanten en oplossingen op maat probeert aan te bieden zodat zowel de bank als de klant tevreden zijn.De diensten van Beobank

Deze bank biedt heel wat diensten aan, aan haar klanten. Zo zijn er in de eerste plaats de klassieke bankdiensten zoals betaalkaarten, spaarrekeningen en zichtrekeningen. Gezien de bank mee is met zijn tijd kunnen heel wat zaken online geregeld worden, maar daarnaast zijn er ook bijna 200 kantoren gelokaliseerd in België voor klanten die een persoonlijk contact verkiezen voor het beheren van hun bankzaken. Naast de diensten rondom bankieren hebben zij ook een ruim aanbod aan kredietmogelijkheden. Diverse leningen op maat van de klant en kredietkaarten zorgen ervoor dat iedereen een product vindt dat perfect bij zijn doel past. Binnen de kredietkaarten zijn bovendien verschillende types voorzien, afhankelijk van het nodige budget, de financiële situatie en de voorkeur van de klant.

Een nieuwe naam, een nieuw kleedje

Naast de naam is ook het uitzicht van de bank veranderd. En dat is ook exact de bedoeling van Beobank. De bank werkt kijkt de toekomst vol enthousiasme tegemoet en is klaar voor de behoeften van morgen. Dit alles echter zonder in te boeten aan kwaliteit en dienstverlening naar de klanten toe. Het oranje is vervangen door een trendy paars met rood en de missie en visie zijn herschreven, maar de betrouwbaarheid blijft een vaste waarde net als het enorme aanbod aan financiële producten.

Beste Belgische aanbieders

Leningen van 500 euro tot 50.000 euro JKP: van 9,95%
Vraag Nu Lening Aan
Ideaal om uw nood aan geldelijke middelen te financieren.JKP: vanaf 4,58%
Vraag Nu Lening Aan

Cofidis is één van de grootste aanbieders met meer dan een half miljoen klanten.
JKP vanaf 5,90%
Vraag Nu Lening Aan