Als u nou net die vakantie nodig hebt, of die verre droomreis wilt maken maar hiervoor het geld niet of nog niet hebt, dan is de Cetelem vakantielening een goed alternatief. Het biedt u de mogelijkheid om de reis van uw dromen te kunnen maken zonder daar jaren op te moeten wachten.

Vakantie

vakantoelening CetelemSoms is het nodig dat u er even tussen uit gaat. Een stedentrip of een weekend weg doet soms wonderen. Maar ook een kleinere vakantie bevalt de meeste mensen goed. En dan hebben we het nog niet over die droomreis die u helemaal uitgestippeld hebt. Verre oorden, zonnige bestemmingen, natuurreizen… voor iedereen is dat anders maar wie wil dat nou niet. Voor een stedentrip of een kleine vakantie zijn vaak geen grote bedragen nodig maar de droomreis kan behoorlijk in de papieren lopen.

Vakantieplezier

StedentripAf en toe de accu weer opladen door het nemen van een stedentrip of een korte, misschien zelfs wel een zeer uitgebreide, reis is natuurlijk nooit verkeerd. Of misschien heeft u er gewoon goesting in. Waarom zou u het dan uitstellen als u het financiële gedeelte op een goede manier kunt regelen? Die kans op een ontspannend verblijf in een leuke stad of misschien wel de reis van uw dromen kunt u nu op een verantwoorde en goede manier verwezenlijken en zo het vakantieplezier beleven waar u zo veel zin in heeft.

Grote of kleine vakantie

Grote of kleine vakantie, Cetelem heeft voor elk bedrag dat u wilt lenen wel een oplossing. U kunt op hun website pagina “ik plan mijn vakantie “ invoeren welk bedrag dat u nodig heeft om uw reis te verwezenlijken en ook meteen dit krediet aanvragen. U krijgt op heel korte termijn online een antwoord en nadat het papierwerk is verzorgd wordt het geld op uw rekening gestort en kunt u gaan boeken.

Eenvoudig aanvragen

Een van de allerleukste dingen om te doen is natuurlijk het uitzoeken en boeken van een leuke trip of verre reis. Vervelende bijkomstigheid is natuurlijk wel dat deze leuke onderneming wel betaald moet worden. En soms heeft u het geld even niet of net niet voldoende gespaard. Om nu toch dat tripje te kunnen maken kunt u op een eenvoudige manier een vakantielening bij Cetelem aanvragen. Bezoek hun website en u kunt op een eenvoudige manier een simulatie of gelijk de aanvraag voor een vakantiekrediet doen. Het antwoord op uw aanvraag duurt nooit lang. Uiteraard moeten er nog wat contracten getekend worden en dan kan het verheugen op een heerlijke tijd beginnen. Alvast veel plezier en gezond weer thuis!