autoleningtweedehands2

De Cofidis autolening tweedehands wagen geeft ruimte om een goede tweedehands auto aan te schaffen. Want er zijn steeds meer goede tweedehands wagens op de markt te vinden waar je nog heel wat jaren plezier aan kunt beleven. Ideaal voor iedereen die een financiering voor nieuwe wagen niet ziet zitten, maar wel een auto nodig heeft. Bij Cofidis zijn er twee types leningen voor tweedehandswagens. Een eerste type is voor de tweedehandswagen die minder dan twee jaar oud is, een tweede type voor de tweedehandswagen die meer dan twee jaar oud is. Afhankelijk van het benodigde of gewenste bedrag, zal het JKP verschillen. Soms loont het om een iets duurdere wagen te kiezen die jonger is, gezien het jkp bij wagens van minder dan twee jaar oud iets gunstiger is.

De autolening voor de tweedehandswagen berekenen

Vanzelfsprekend kun je pas op zoek naar een tweedehandswagen wanneer je een idee hebt van het bedrag dat je hiervoor kunt lenen. Om dit totaalbedrag te kennen, dien je eerst te weten wat je maandelijks kunt missen voor een wagen. Dit laatste bedrag kun je ingeven in de simulatietool van Cofidis. Gecombineerd met een gekozen betaaltermijn, krijg je dan te zien welk totaalbedrag besteed kan worden. Hou er wel rekening mee dat de online simulatie geen enkele verbintenis met zich meebrengt en je autokrediet eerst goedgekeurd dient te worden. Zo ben je alweer een stapje dichter bij je tweehandswagen.

De voordelen van een autolening bij cofidis

Er zijn tal van aanbieders op de markt te vinden voor een financiering voor een tweedehandswagen. Dit maakt het steeds moeilijker om door de bomen het bos nog te zien. Cofidis biedt enkele belangrijke voordelen. Eerst en vooral is er het gunstige tarief.  Zeker wanneer je een tweedehandswagen wilt kopen die minder dan twee jaar oud is.Ook de online simulatietool is een echte hulp. Ten slotte heeft Cofidis een duidelijke, transparante manier van lenen waarbij je later niet voor verrassingen komt te staan en die geen verborgen kosten behelst. Je weet perfect waarvoor je tekent. Op hun website staat een simulator. Deze is eenvoudig en vrijblijvend uit te voeren .Maak er gebruik van.