Direct cash van Cofidis is een financieringsformule waarbij je de beschikking krijgt over een bepaald bedrag dat je in alle vrijheid kunt gebruiken, terugbetalen en weer opnemen. Dit soort lening wordt ook een doorlopend krediet genoemd omdat er geen einddatum voorzien is, noch een verplichting tot het opnemen van het bedrag. Je geldreserve wordt vastgelegd op een som tussen 500 en 5500 euro. Deze som kun je gebruiken naar eigen goeddunken, op voorwaarde dat je maandelijks een bepaald percentage van het effectief ontleende bedrag voldoet. Neem je niets op, dan moet je niets betalen. Naarmate je het opgenomen bedrag terugbetaald, wordt je reserve weer aangevuld.

Een appeltje voor de dorst

Iedereen komt weleens moeilijke tijden tegen en vaak zijn we hier niet op voorzien.defecte afwashine Een wasmachine die plots stuk is, een frigo die niet meer werkt, een onverwachte rekening, … op het ogenblik dat we tegen zo’n probleem aanlopen, hebben we snel geld nodig. Cofidis Direct Cash kan dan een oplossing zijn. Je vraagt een doorlopend krediet aan voor een bedrag van 500 tot 5500 euro. Dit bedrag hoef je niet te gebruiken wanneer daar geen behoefte aan is. Het is een reserve die je hebt staan voor moeilijke momenten, onverwachte kosten of geweldige buitenkansjes. Wanneer je geld opneemt van je deze rekening betaal je maandelijks een percentage terug op het ontleende bedrag tot het weer helemaal is aangevuld. Het deel dat je al betaald hebt, kun je opnieuw aanwenden wanneer het nodig is.

Vandaag online aanvragen

Een groot voordeel van deze kredietlijn van Cofidis is dat je alles online kunt aanvragen en regelen. Doordat je pas kosten maakt op het ogenblik dat je een geldbedrag ook effectief opneemt, kun je vandaag nog deze financiering aanvragen. Zo ben je zeker van de reserve en heb je geen stress op het ogenblik dat ze nodig blijkt. Er is een simulatietool te vinden op de website van Cofidis die je een perfect beeld geeft van de mogelijkheden en kosten van de Direct Cash. Je kunt verschillende bedragen simuleren en ziet in een oogopslag welke maandelijkse betalingen hierop van toepassing zijn. Via een formulier vraag je het deze financiering rechtstreeks aan zonder bezoek aan een makelaar of kantoor. Cofidis geeft je snel antwoord betreffende de aanvaarding van je kredietaanvraag. Er rest dan nog het getekende contract op te sturen en eventuele bijhorende documenten. Het kan snel geregeld zijn en kan een oplossing zijn als zich onverwachte zaken voor doen. Voor nu maar mogelijk ook voor een ander moment. Kijk maar eens naar de simulator die op hun website staat en probeer vrijblijvend deze maar eens.