CofidisMasterCardWanneer je online een aankoop wilt doen, een reis boeken of een auto huren moet je tegenwoordig bijna altijd over een kredietkaart beschikken. Overschrijvingen, betalingen onder rembours of cash transfers zijn soms ook een optie, maar ze nemen tijd in beslag en niet elke leverancier aanvaardt deze betaalvormen. Reden te meer om ervoor te zorgen dat ook jij je betalingen kunt uitvoeren met een creditcard. De Cofidis Mastercard is een kredietkaart die heel wat voordelen met zich meebrengt. Ze wordt in nagenoeg alle winkels ter wereld aanvaard en je kunt ze online gebruiken voor elke aankoop die je wenst te maken.

Waarom een Mastercard van Cofidis kiezen?

De Mastercard van Cofidis werkt volgens het principe van een kredietlijn. Dit wil zeggen dat je de voordelen krijgt van een creditcard in combinatie met het terug betaalgemak van een kredietlijn. Je betaalt of haalt geld af met je kaart en betaalt maandelijks een percentage van het bedrag dat je hebt opgebruikt. Hier komen geen extra kosten bij kijken. De bedragen die je terugbetaalt, zijn opnieuw beschikbaar wanneer je aankopen wilt doen. Je hoeft je aankopen niet te verantwoorden en kunt de kaart wereldwijd gebruiken. Bovendien betaal je geen transactiekosten wanneer je geld afhaalt, iets wat bij veel andere kredietkaarten wel het geval is.

Kortingen van partners     korting

Gezien Cofidis een heleboel partners heeft en dit met haar klanten wil delen, krijg je als houder van deze kaart vaak kortingen toegewezen. Concreet wil dit zeggen dat een partner je bijvoorbeeld een korting van 2% toekent op je aankoop wanneer je met de Mastercard van Cofidis betaalt. Altijd mooi meegenomen! Cofidis houdt je op de hoogte van de getrouwheidskortingen die haar partners je aanbieden zodat je altijd weet waar je de meest voordelige aankopen kunt doen.

Online je Mastercard aanvragen

Op de website van Cofidis vind je alle informatie terug die nodig is om deze gemakkelijk te gebruiken kaart aan te vragen. Een simulatietool laat je toe om eerst in detail na te gaan welk bedrag het meest interessante is voor jou om te lenen en welke maandelijkse afbetalingen hieraan verbonden zijn. Verschillende rekenvoorbeelden geven je een duidelijk beeld van de verbintenis die je aangaat met Cofidis. Ben je overtuigd dan kun je een online formulier invullen om ze aan te vragen. Cofidis voorziet je snel van antwoord zodat je in een mum van tijd je kredietkaart in de hand hebt en naar wens kunt gebruiken.

Cofidis Master Card