cofidispartnercard1De Cofidis PartnerCard is een echte aanrader voor jou als je geregeld koopt  bij 3Suisses, Blanche Port, Unigro, Vitrine Magique of een van de vele andere online winkels van de 3Suisses groep? Deze kaart is gekoppeld aan een kredietlijn tot 2400 euro die gebruikt kan worden om heerlijk te shoppen bij een van de winkels die deel uitmaken van de 3 suisses groep. In praktijk werkt de kaart als een soort kredietkaart, met dat verschil dat ze enkel aangewend kan worden in de desbetreffende winkels. Vanzelfsprekend zijn er wel verschillende voordelen verbonden aan de kaart wanneer in deze winkels aankopen worden gedaan. Het opgebruikte bedrag kan maandelijks in een keer worden afgelost of in kleinere schijven. Elke som die terugbetaald wordt, is opnieuw aanwendbaar wanneer je aan het shoppen gaat.

De voordelen van de partnercard

Wanneer je met de partnercard van Cofidis een aankoop doet in een winkel van de 3 suisses groep, krijg je bij elke bestelling een korting van 4,49 euro. Wie frequent gebruik maakt van de online shops doet hiermee een flinke besparing. Daarnaast worden gebruikers van de partnercard ook regelmatig op de hoogte gebracht van exclusieve aanbiedingen en voorpremières. Felbegeerde stukken die snel uitverkocht raken, gaan niet meer aan je neus voorbij wanneer je een partnercard van Cofidis bezit. De partnercard wordt gelinkt aan een geldreserve die je bij Cofidis afsluit. Gezien er geen link is met je bankrekening, moet je niet bang zijn op het einde van de maand onverwacht met een afrekening geconfronteerd te worden. Je kiest zelf hoe je betaalt en aan welk tempo, rekening houdend met het minimumbedrag dat maandelijks betaald moet worden.

Cofidispartnerkaartaanvragen

De partnercard van Cofidis aanvragen

Net zoals alle producten van Cofidis  kan ook de partnercard online aangevraagd worden.  Op de website van Cofidis vind je een online aanvraagformulier terug dat je ingevuld naar Cofidis stuurt. Aan de hand van de door jou ingevoerde gegevens wordt nagegaan of je in aanmerking komt voor een partnercard. Cofidis zorgt ervoor dat je kunt rekenen op een snelle beslissing betreffende de aanvaarding van je dossier. Eens alles aanvaard is rest nog het contract en ondertekend terug te sturen en te wachten tot je partnercard in de bus valt. Je kunt vervolgens naar hartenlust shoppen en gebruik maken van de vele kortingen en voordelen die je partnercard met zich meebrengt. Maandelijks krijg je een overzicht van de aankopen die je gemaakt hebt, het bedrag dat je gebruikt hebt en de betaling die je minimaal moet uitvoeren.