leningwerkzaamhedenHeb je plannen om je woning te renoveren, je tuin eens flink onder handen te nemen, een alarmsysteem te installeren of een jacuzzi te plaatsen, dan is de lening werkzaamheden van Hello Bank wellicht iets voor jou. Om deze financiering te kunnen afsluiten, hoef je geen klant van deze bank te zijn. Je mag de werken zelf uitvoeren of laten uitvoeren door een erkende installateur of aannemer. Het enige wat je moet doen, is aantonen dat het bedrag dat je wilt lenen, besteed zal worden aan een van de bovengenoemde zaken.

Bedrag en looptijden

De lening werkzaamheden kun je aanvragen wanneer je een bedrag zoekt te lenen tussen 1.250 euro en 35.000 euro. Afhankelijk van het geleende bedrag en je contract heb je 12 tot 60 maanden de tijd om alles terug te betalen. Omdat er vaak extra kosten komen kijken bij een renovatie die niet dadelijk op je facturen te zien zijn, kun je tot 110% lenen van het bedrag dat je officieel nodig hebt om de veranderingen aan je huis of tuin uit te voeren. Dit geeft je wat extra ruimte die zeker van pas zal komen.

gunstigeleningwerkzaamheden

Jaarlijks kostenpercentage

Het jaarlijkse kostenpercentage van dit krediet bedraagt 4,8%. Online kun je een simulatie maken zodat je een perfect beeld krijgt van je maandelijkse betalingen en het totaalbedrag dat je zult moeten terugbetalen. Zo ken je in een klap de totale kosten die bij dit krediet komen kijken. De simulatietool laat je tevens toe om verschillende bedragen en termijnen uit te proberen tot je op een bedrag komt dat zowel bij je plannen als bij je budget past.

Voorwaarden om rekening mee te houden

Wanneer je zelf een groot deel van de werken wilt uitvoeren en niet over een bestek beschikt, is deze financiering geen optie. Vanzelfsprekend zijn er wel andere leenformules mogelijk.  Het is dus belangrijk om je werken zoveel mogelijk te documenteren aan de hand van facturen of bestekken. Hierbij kun je denken aan de facturen voor de materialen die je nodig hebt of een bestek van de installateur of winkel. Hou alle documenten netjes bij zodat je een duidelijk overzicht hebt wanneer je de lening werkzaamheden aanvraagt.