wereldreis1De Persoonlijke lening van Cofidis is een manier om het dromen over een wereldreis om te zetten in daden. Is er soms iets dat je al een hele tijd wilt kopen maar het geld er voor nog niet bij elkaar? Wil je de bruiloft van de eeuw organiseren ? Heb je een ander project waarvoor je een budget nodig hebt, dan kan de persoonlijke lening van Cofidis je misschien verder helpen. Dit krediet is een krediet met een bedrag dat kan variëren  van 5.000 tot 50.000 euro die je kunt aanwenden zoals je dat zelf wilt. Je hoeft geen verantwoording af te leggen over het doel van deze financiering en afhankelijk van het bedrag dat je leent en de termijn waarop je dit doet, krijg je een rentevoet vanaf 6,99%.

Online simulatie

Wanneer je op zoek bent naar een persoonlijke lening wil je natuurlijk goed weten waar je aan begint. Bij Cofidis kun je online een simulatietool vinden die je een inzicht geeft in de voorwaarden en kosten die bij deze financiering komen kijken. Je kiest een totaalbedrag en termijn en ziet wat je maandelijks dient te betalen. Ook het jkp wordt duidelijk aangegeven zodat je weet hoeveel dit krediet je daadwerkelijk zal kosten. De simulatietool is zo opgebouwd dat je op een eenvoudige manier je simulatie kunt aanpassen tot je die lening hebt gevonden die bij jouw plannen en budget aansluit.

De lening aanvragen

Eens je weet hoeveel je wilt lenen en op welke termijn je dit wenst te doen, kun je de lening online aanvragen. Hiervoor dien je enkele gegevens in te vullen op een formulier dat je vervolgens doorstuurt naar een medewerker van Cofidis. Je krijgt zeer snel antwoord over de aanvaarding van je krediet en een overzicht van de documenten die je nog dient op te sturen zoals een kopie van je identiteitskaart of loonbrieven. Wanneer alles in orde is en het contract getekend bij Cofidis ligt, wordt het bedrag van de lening overgeschreven naar je zichtrekening.

De terugbetaling

Maandelijks betaal je het afgesproken bedrag aan Cofidis. Dit doe je per domiciliëring zodat de betalingen automatisch verlopen en je er verder niet mee bezig hoeft te zijn. Je weet vooraf perfect hoe lang je zult betalen voor het gehele bedrag is voldaan en welk deel van je betalingen de kosten zijn. Ben je op zoek naar een krediet voor een specifiek project, dan kan het zijn dat een persoonlijke lening niet de juiste oplossing is. In dit geval kun je een van de medewerkers van Cofidis contacteren om samen na te gaan welke leenformule het beste bij jouw plannen past. Kijk eens op hun website  en voer de simulatie uit. Die is vrijblijvend en geeft inzicht in je mogelijkheden.