Het voorjaar staat weer voor de deur en wilt u een nieuw project starten, dan is Cetelem Persoonlijke Lening misschien de oplossing voor u. Of hebt u geld nodig voor iets anders? Ook dan kan Cetelem u hierbij helpen. U leent het bedrag dat u denkt nodig te hebben en betaald het in vaste maandelijkse bedragen terug. Eenvoudig en snel. Dat is de manier waarop deze kredietverstrekker werkt.

Geldbedrag nodig?

Misschien heeft u al geld op zij gezet voor uw plannen en komt u net iets te kort. Maar misschien is uw plan net ontstaan en wilt u het meteen verwezenlijken maar hebt nu niet voldoende geld achter de hand of is er meer geld nodig om het plan uit te voeren. Dan is het belangrijk om te weten wat u kunt lenen en wat de kosten van het krediet zullen zijn. Dat is bij Cetelem heel eenvoudig te achterhalen. Gebruik de kredietsimulator die u op hun website vind en kijk wat de kosten zullen zijn. En wat de looptijd en het JKP is zodat u weet wat de kosten zullen zijn bij het verwezenlijken van uw project of vakantieplannen. Zo weet u wat u kunt lenen, dus probeer de kredietsimulator.

Kredietsimulator

Wilt u een bedrag lenen dan is het goed om te weten wat daarvan de financiële gevolgen zijn. Want uiteraard moet u het geleende geld ook terug betalen. Dan is het heel handig om de kredietsimulator te gebruiken van Cetelem. Dat geeft duidelijkheid. Deze kredietsimulator kunt u vrijblijvend en op een heel gemakkelijke manier gebruiken. Geef op een heel eenvoudige manier aan hoeveel geld u wilt lenen en in hoeveel maanden u het geleende bedrag wilt terug betalen en u ziet meteen hoeveel het maandbedrag is en het totaalbedrag van het krediet. Natuurlijk krijgt u ook het JKP te zien. Kijk zelf maar op de website van Cetelem en kijk wat uw mogelijkheden zijn.

kredietsimulator gebruiken

Eenvoudig aanvragen

Hebt u de simulator gebruikt dan weet u meteen wat de maandelijkse kosten en het JKP zijn. Hierna is het heel eenvoudig om het gewenste krediet aan te vragen en komt de verwezenlijking van uw plannen al een stukje korter bij. Met één klik komt u bij de aanvraag terecht. En ook hier is alles op een gemakkelijke manier in te vullen. Niet meer de deur uit met een hele stapel papieren maar gewoon vanuit uw huis de aanvraag doen. Gemakkelijker en eenvoudiger kan het niet. Natuurlijk moet u een aantal vragen invullen maar dat is gebruikelijk en normaal want het gaat tenslotte niet om een pakje boter dat u bij de buren leent.

Betalen

Geleend geld moet natuurlijk terug betaald worden. U wilt ook uw geld terug als u iemand geld leent. Bij Cetelem Persoonlijke Lening kunt u door gebruik te maken van de kredietsimulator precies weten welk maandelijks bedrag u terug moet betalen en hoelang het krediet gaat lopen. Het voordeel is dat het een vast bedrag per maand is en dat u weet wanneer de betalingen eindigen. Dat geeft zekerheid. Het geldbedrag zal na uw aanvraag en goedkeuring door de kredietverstrekker netjes op uw zichtrekening gestort worden en kunt u al op korte termijn beginnen met het geplande plan of de vakantie boeken die u in gedachten had. Het werk kan uitgevoerd worden, of zijn het de koffers die gepakt kunnen worden? Cetelem Persoonlijke Lening biedt u de mogelijkheid om uw plannen uit te voeren.